برج های کم ارتفاع با ال اس اف موضوع این مقاله ما در سازه گستران فراگیر است. مدرن ترین شیوه ساخت و ساز در حال حاضر استفاده از سازه های ال اس اف می باشد. این سازه ها مزایای بسیاری در مقایسه با سازه های سنتی دارند. در این مقاله برج های کم ارتفاع با ال اس اف را بررسی می کنیم.
مزایای ساخت برج های کم ارتفاع با ال اس اف
سازه های ال اس اف بسیار سبک هستند، بنابراین برای ساخت طبقه اضافی به فونداسیون سنگین نیازی نیست. این امر باعث صرفه جویی در هزینه ها و کاهش زمان ساخت می شود. فاکتور وزن در برج سازی بسیار اهمیت دارد. هر چه تعداد طبقات بیشتر شود وزن سازه بیشتر و احتمال ریزش در زمین ارزه ها نیز بیشتر میشود.
بنابراین سازه های ال اس اف به این علت که با قاب های فولادی جدار نازک ساخته میشوند، بهترین سازه ها برای برج های کم ارتفاع می باشند. همچنین برای سازه های سبک فونداسیون کمتری نیز مورد نیاز است. هر چه وزن ساختمان کمتر باشد ایستایی، ایمنی و پایداری آن نیز بیشتر است.
مراحل اجرای برج های کم ارتفاع با ال اس اف
- طراحی و محاسبات مهندسی طراحی و محاسبات مهندسی برای اندازه گیری بارهایی است که با توجه به نقشه سازه بر کل سازه وارد می آید تا در زمان زلزله و باد و طوفان های شدید ایمنی ساختمان سنجیده شده باشد.
- تولید متریال سازه ای در مرحله بعدی قطعات و متریال سازه با دقت فراوان توسط نرم افزارها طراحی و با تجهیزات مدرن برش و تولید می شوند. پروفیل های برج های کم ارتفاع ال اس اف در این مرجله با کیفیت فراوان ساخته می شوند.
- انتقال به محل پروژه پس از اینکه قطعات و متریال به طور کامل تولید شدند به محل پروژه منتقل می شوند.
- اجرا و نصب پروژه مونتاژ سازه ال اس اف توسط مهندسان و متخصصان این زمینه با دقت فراوان و طبق نقشه انجام می شود. این قطعات توسط پیچ و مهره و در قسمت هایی با جوشکاری بهم متصل می شوند.
- نصب تاسیسات و نازک کاری نصب تاسیسات که به صورت توکار است و از پیش جای آنها مشخص شده است. نازک کاری نیز شامل نصب عایق های حرارتی و جزئیات ظاهری است.
دلایلی که سازندگان را برای ساخت به سمت ال اس اف می برد
سازنده ها و کارفرمایان دنبال این هستند که در هر شرایطی آب و هوایی در کوتاه ترین زمان ممکن پروژه را بدون توقف اجرا کنند تا درگیر تورم قیمت مصالح نباشند. همچنین با سرعت بالا پروژه را به اتمام برسانند تا به برگشت سرمایه و بهره برداری برسند. از طرفی برج های کم ارتفاع با ال اس افی بسازند که مقاوم در برابر زلزله و باد و طوفان و رطوبت و زنگ زدگی هستند. هر طرح نمایی را بتوان با آن اجرا کرد تا بیشترین فضای مفید را داشته باشد.
چالش ها و راهکارها در برج سازی با ال اس اف
همانطور که گفتیم مزایای ال اس اف بسیار زیاد است، اما هر سازه ای چالش هایی نیز با خود به همراه دارد. در سازه های ال اس اف محدودیت ارتفاع داریم گرچه در کشورهای پیشرفته با توجه به امکانات و تکنولوژی هایی که دارند این محدودیت را ندارند. استفاده از فناوری های مدرن و نوین و همچنین آموزش مستمر نیروها می توانیم این چالش ها را بهبود ببخشیم.
نتیجه گیری و جمع بندی
برج های کم ارتفاع با ال اس اف مصارفی مانند منازل مسکونی و تجاری، هتل ها و اقامتگاه ها، انبوه سازی و… مورد استفاده قرار می گیرند. کارخانه ال اس اف سازه گستران فراگیر
با سابقه طولانی در این زمینه ساخت انواع ساختمان های مدرن و کلاسیک، آپارتمان سازی، برج سازی و… تجربه و مهارت دارد. برای کسب اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در ارتباط باشید.
شماره تماس: 02162786